milnius

MATÈRIES ORGÀNIQUES


COTÓ ORGÀNIC

Parlar de cotó ecològic és parlar de puresa. Per produir una tela de cotó orgànic s’ utilitzen llavors cultivades sense pesticides ni fertilitzants artificials. Llavors que no han estat modificades genèticament i que no necessiten un consum d’ aigua extra per créixer ràpidament.


D’ aquesta manera evitem contaminar el terra del planeta, eliminant l’ us de pesticides i reduint el consum d’ aigua. El resultat ? La terra ens regala unes fibres llargues de cotó, sense toxines i amb un tacte excel·lent amb el qual es fabriquen filats i teles molt suaus, antial·lèrgiques i transpirables.

La diferència és evident. Encara teniu dubtes ? Us convidem a participar del moviment “slow” ! Comencem a canviar les coses ?


BENEFICIS DE LA LLANA

Transpirable 

La llana pot absorbir fàcilment fins a un 30% del seu pes en humitat sense sentir-se humida o enganxosa. La capacitat per absorbir la humitat fa que sigui còmode tant en condicions calentes i fredes. En absorbir la transpiració, la llana millora el propi sistema de refrigeració del cos i ajuda a mantenir la pell seca. Aquesta característica fa que  sigui una tela versàtil per a totes les estacions.Duradora

La llana és forta i resistent. La fibra de llana es pot torçar 20.000 vegades sense trencar-se i encara es pot recuperar, però naturalment es biodegradarà quan arribi el moment.

Eco-friendly

La llana utilitza molta menys energia durant la seva producció que la fabricació de fibres sintètiques i artificials. La producció de llana produeix menys emissions de diòxid de carboni i per tant té un baix impacte de carboni a la terra.

Reciclable

Teixit de llana vella i la fibra es poden reciclar per a molts usos incloent l'aïllament i geotèxtils, a més de ser un abonament efectiu, ja que allibera lentament els nutrients rics en nitrogen de nou a terra.

Color

La llana absorbeix molts tints diferents  i de manera uniforme, el que significa que el teixit de llana està disponible en tots els tons. Aquests colors rics ofereixen una infinita varietat d'opcions i possibilitats per a la indústria de la moda.

Elasticitat natural

La llana filada té una elasticitat natural que permet que els teixits tornin a la seva forma natural i siguin capaços de resistir les arrugues i plecs.

Flexibilitat 

Una fibra de llana es pot doblegar sobre si mateixa més de 20.000 vegades sense trencar, en comparació amb prop de 3.000 vegades per al cotó i 2.000 vegades per la seda. Això fa que els teixits de llana resistents al trencament, a més, la pell exterior de la fibra de llana actúa com una pel·lícula protectora donant a la tela de llana la millor resistència a l'abrasió.

Protecció UV 

La llana té un factor de protecció UV natural de +30 en més del 70% dels casos. Molt més alt que la majoria dels productes sintètics i el cotó.

Ignífug 

El alt contingut de nitrogen i aigua fan que sigui un retardant natural davant d' un incendi ja que és difícil d'encendre. La llana tampoc no es fon, és per això que s'utilitza en la roba de protecció.

Your bag is empty
Start shopping